Omdöme

Hur upplevde kunden oss och vad tyckte han/hon efter behandlingen "Coachning & Fettreducering"

 Anna, Tandläkare

"  Nu börjar jag bli redo för stranden ; smalare midja och nyvaxad både här och där"
 

Jenny

”Paulina har sett till att min bulle på magen har försvunnit. Nu kan jag köpa nya kläder ”

  Thomas Liljeskog , Försäljningschef
”Jag behövde inte svälta medan jag fick en ny, lätt kropp”

Lars-Åke, Bilmekaniker

Vad skall jag nu göra, jag har tappet 9cm runt midjan och 11kg, jag är lika lycklig som när jag gifte mig,men jag som vill så gärna besöka er igen,

Tiina, Advokat

"Tänka er jag kan cykla till arbetet utan att bli anfådd och utan att ben & mage tar i cykelramen, helt underbart"

 

Tack gulliga er

Paula, Pers Assistent

"Tänkas att mitt slappa skin är historia for ever,jag gläds varje morgon jag går upp ur sängen,jag har även hängt en mega spegel framför sängen, Tihhhiii"

 

Och nu vill gubben bli av med sitt

Erika,Posten

ÄLSKAR ER och er teknik,och framförallt er service känsla på varje unik kund ni har"

 

FANTASTISKA

Berit

"Det känns fräscht och lent efter vaxningen och håren är bort mycket längre än vid rakning"

 

 

RÖR LASSE

"Ni är helt enkelt BÄST"

Anette, Trafikledare

"Jag har brottats med den där lilla putmagen i år, jag har tränat 4-5ggr i veckan, jag har tänkt på dieten men inget händer med den lilla kulan under naveln, jag har nu vart hos er 6ggr och följt ert program,och efter 4veckor senare så är den borta, helt otroligt måste jag säga, vart tog den lilla lilla magen vägen ingen som, ingen som vet"

Muhammad,Entrèvakt

"Jag har bara en sak att säga till er och er teknik, TACK...........

Med tanke på att som entrèvakt bör du se relativt bra ut, och det gör jag nu efter en handfull behandlingar och fått bra råd & tips om hur jag skall leva efter behandlingarna"

Olga, Flyvärdinna

"Jag blir bara finare och finare och det är så enkelt att följa era råd för att maximera effekten av behandlingen, Tack till er alla, och tack Andrej för alla dina goda råd och påminnelser om vatten"

Roland, Egen

"Det var med ord och inga visor som ni trollade bort en massa onödiga cm på min mage, jag var så otroligt skeptisk till detta, men nu kan jag verkligen rekomendera detta till alla med gott samvete"

Conny

"Jag trodde inte det var sant när Paulina mätte med måttbandet efter behandlingen. Jag hade minskat med 5 cm runt magen. WOW "

Eva, Hemmafru

"Jag behövde gå ner ett par kg samt minska på min midja för att komma i min brudklänning, och det gjorde jag bara efter 2 ggr, finns inga ord att beskriva känslan.

.

  Eva Larsson , Sjukgymnast
”Jag har nu nått min idealvikt”

 

JAG LEVER

 

Johan, personlighetsmedvetare

"Jag fick en avhyvling av personalen på Kliniken, efter mina 4ggr och resultaten blev FANTASTISKA, men jag kanske nämnde att jag skulle börja festa imorgon för nu vågar jag gå ut, efter besöket fick jag ett nr till en person som sökte vänskap, och jag var ju inte sen, bara så ni vet jag kommer tillbaka och då gör jag det med min nya fästmö.........jag vi är förlovade"

 

TACK FÖR ALLT

Sergio,Plattsättare

Det går bra nu,och ser bra ut nu

 

Super gracias

Lollo

"Tack för att jag fick mitt liv tillbaks"

 

Puss / Kram

Lotta Berglind
"Hej allihopa!!! Är det nån som känner nån rik person (MAN) som kan köpa mej en ny garderob??? För det behöver jag verkligen!!!! Mina kläder ramlar av mej, Jill gör underverk på mej, man blir chockad..Trodde jag skulle leva hela livet me min gravidtetshängmage m.m., men icke sa nicke..I Love it!! Kommer känna mej som en 25-åring när jag fyller det dubbla..JIPPI!!"

Conny, Vaktbolag

"Jag har dragits med stort omfång kring magen i över 10år, och det har varit jobbigt när man har ett sådant arbete som jag har, att kunna glida ur min vaktbi utan problem och utan att behöva stånga mig ur den när jag blir tvungen att behöva rusa ur bilen vid ett larm" 

 

Tackar till er

Alisha, Mäklare

"Det har nu gått 1år sen jag gjorde min första behandling hos er, och jag har bibehållt mina 12cm som ni trollade bort från min mage på 4 behandlingar, detta är otroligt"

Lisa

"Jag köpte en kur och efter några behandlingar ser jag absolut skillnad på min kropp. Kan dessutom använda mina favoritjeans som jag inte kommit i på 10 år ."

  Mikaela Lönn , Lagerarbetare

”Tänk att inte behöva ha ont efter en behandling”

Tina

"Jag är verkligen glad att jag hittat Solna Hälsoklinik. Jag har testat de olika ansiktsbehandlingarna och märker en klar skillnad. Rynkorna i ansiktet är nästan helt borta"

Saije Ohr , Jurist
”Detta har sporrat mig till ett sundare liv”

JB, Artist

"Tänk att kunna gå ut på scen och inte behöva ha säckiga kläder på sig för att dölja det andra inte får se, MEN nu får ALLA se och klämma"

 

Roling down the river

Pernilla & Lars, Polis

"Tack för hjälpen till en ny kropp som skall bevaras och med era förslag om mat,dryck etc etc"

 

p.s

har ALDRIG mått så härligt

Fia

"Äntligen kan jag använda fina sommarklänningar. "

 

TACK

Liza, Frisör

"Jag är 49år och ser ut som 20, även min dotter är sotis på mums nya mage"

 

I´ll Be Back

Fia, Tele2

"Jag var så skeptisk mot detta i början, hur kan en sådan enkel metod göra så stor nytta mot fettet, jag säger bara DET FUNGERAR JAG TROR PÅ DETTA!

Frida,Fruktkorgen

"Så nöjd
Vill bara säga att efter ha sett min dotter efter tre behandlingar så blir man bara paff.
Var nästan lite arg i början då jag hörde att hon gick på en sådan här behandling som man aldrig hört talas om(trodde det var en hokus pokus behandling). Men nu ser man det med egna ögon. Skriver till er för att bara berätta att hon är såååå nöjd och inte har tillgång till dator"

tack en glad mamma!

Alf, Astrid Lindgrens Sj

"Ni har fått mina skeptiska tankar kring denne metod till ett fantastiskt tänk, att få en sådan skön behandling av sådana trevliga och professionella tjejer gör så att jag verkligen vill komma tillbaka, alla människor borde få chansen till att pröva detta"