Exuviance hudkräm för män - till din hudtyp och behov

För ett fräscht och attraktivt utseende är daglig vård av huden lika viktigt som vård av övriga kroppen. Genom att rengöra, exfoliera (ta bort döda hudceller), återfukta och beskydda huden med effektiva produkter hålls den i god kondition och ålderstecken fördröjs. Exuviance professionella hudvårdsexperter skräddarsyr valet av produkter utifrån din hudtyp och dina behov.

Vilken hudtyp har jag som man?

Det är vanligt att många män upplever att de har en s.k. normal/tålig hud, men det finns män som har känslig hud, lider av torrhet, har acne osv. Hudtyp och hudproblem varierar från person till person och hudens behov kan även förändras med tiden eller med årstiderna. Du kan läsa mer om de vanligaste hudtyperna här. Längst ner på sidan ges tips på de produkter som ofta används av män med en normal/tålig hud, dvs en hud som är jämn i strukturen med normalstora till stora porer och som kan kännas fet ibland, särskilt i den s.k T-zonen (panna, näsa, haka). Många män har denna lite mer robusta hudtyp, men långt ifrån alla.

Tänk på:

Undvik starka tvålar vid rengöring av huden, de kan orsaka uttorkning och irritationAnvänd skonsamma produkter i samband med rakning eftersom huden blir mer känslig efteråtProva Exuviance Purifying Cleansing gel som rakgelé, ger ett krämigt lödder och minskar effektivt uppkomsten av ingrodda hårAnvänd en dagprodukt med solskyddsfaktor – skyddar mot ålderstecken och allvarliga skador orsakade av solen

 

Produkttips för män med normala/tålig hudtyp:

Purifying Cleansing Gel:
lätt löddrande rengöringsgelé

Night Renewal Hydragel:
en lätt nattgelé som reglerar överskottsfett, reparerar och återfuktar huden

Essential Daily Defense Fluid:
fuktgivande, balanserande och beskyddande lotion till dagen

Hydrating Eye Complex:
universalögonkrämen som ger maximalt med fukt