Fettreducering

FETTREDUCERING  MED ULTRALJUD, RADIOFREKVENS & LASERLJUS

FRAMTIDEN ÄR HÄR

Dr Oz & Dr Troell i USA om denna fantastiska teknik:

Så många Docenter och läkare kan inte ha fel. Sen är det faktiskt så att alla vi människor är olika i kropparna, det innebär att på en del fungerar det mycket bättre än det gör hos andra människor, Någon kan tycka att man gått upp dom cm man tappade på kliniken när  man själv mäter sig på kvällen, och det är inte så att du har fått tillbaka fettet utan det kan vara så att kroppen saknar vätska och då kan du svullna upp lite, eller så är det så att magen modullerar om sig.

Detta är ett revolutionerande sätt att reducera överflödigt fett, reducera celluliter, bristningar och strama upp slapp hud på.

SNABBT, ENKELT & SÄKERT

Fettsugning med laser - Laserfettsugning - Laser Fettsugning "Kroppsbehandling"

 

Fettsugning är ett av de mest populära ingreppen hos oss människor och omsätter miljarder varje år och den traditionella tekniken med narkos, sprutor, sjukskrivningar kommer att bli omkörd av denna nya teknik som gör att du kan bege dig till arbetet direkt efter och må lika bra som när du kom till kliniken om inte bättre efter dom fantastiska resultaten detta uppbringar.

Fettsugning-Fettreducering Kavitation har under de senaste åren kommit att bli en av de vanligaste kosmetiska behandlingar  i världen. Det som skiljer Kavitation mot den traditionella fettsugningen är att du aldrig blir nedsövd med narkos, får lokalbedövning , slipper ärr ,du blir inte sjukskriven efter en behandling med Kavitation, detta val var enkelt för oss att ta, för vi vill att du skall må bra under hela resans gång, därför valde vi att arbeta med just Kavitation. Ett enkelt och effektivt sätt att utföra på, samt en snabb och enkel återhämtning för dig.

 

 

Kavitation – Fettreducering är en teknik som hjälper dig till att bli av med överflödiga fettdepåer samt forma/skulptera kroppen så som den borde vara, fettsugningen/fettreduceringen är ett säkert sätt då Kavitationen tar bort oönskade fettansamlingar från delar av kroppen. Kavitationen är bäst lämpat för mage , höft , skinkor , lår , överarmar , kinder och haka. Att tänka på är att Kavitation är ingen ersättning för träning eller diet även om Kavitation kan ta bort oönskat fett , strama huden , reducera celluliter och bristningar. Absolut den bästa effekten är att du hållerdomuppmaningar du får från kliniken när det kommer till att upprätthålla effekten av behandlingen du gjort.

De flesta vet att vanlig viktminskning innebär att kroppen tömmer befintliga fettcellen på dess innehåll. Inte alla vet att fettceller har minne och alltid kommer att strävar efter att återta sin tidigare storlek. Det innebär att har du en gång varit överviktig har du lättare för att bli det igen.
Kavitation har en stor fördel mot andra tekniker på grund av att den hyvlar bort lager av fettceller och lämnar ett slätt resultat.

För att förklara kavitation behöver du förstå fettcellen.

Enkelt beskrivet så har alla celler ett skal som kallas membran. Fettcellen är fylld med vätska som till största delen består av fettsyror och glukos. Kavitation uppstår när t.ex. en vätska inte hinner fylla upp ett hålrum i samma takt som hålrummet skapas. I Kavitationsmetodens fall kommer fettcellen att vibrera i takt med ultraljudet, i en hastighet som är är för hög för att cellen ska hinna med. Därigenom uppstår kavitation; det bildas en vakuumbubbla i fettcellen. Bubblan gnids mot vätskan i fettcellen och det uppstår friktionsvärme. Det tar metoden ca 100 sekunder att få vakuumbubblan att bli så varm att den spränger fettcellens ytterhölje. Men andra ord är kavitation det fenomen som förstör fettcellen helt.

Fettet runt magen växer inåt och lagras i kärlen i mag-tarmsystemet.

 

 

 

OBS

Varje kirurgisk opearation/ingrepp inkluderar alltid en viss grad av RISK

Vilka områden går att behandla för att reducera fett, minska celluliter, reducera bristningar, strama åt huden, reducera ärr,

 

- Mage

- Lår

- Ansikte: Strama åt slapp skinn, reducera rynkor, ärr, decolletagen och lyfter ansiktet.

- Rumpa

- Armar

- Rygg

- Ben

Vilka åldrar passar Kavitation för?

Det har visat sig att kavitation fettsugning/fettreducering har bäst effekt på yngre människor med tanke på att elasticiteten är bättre hos unga därav återhämtar sig huden snabbare hos yngre personer. Huden kan förlora sin elasticitet med åldern och även med självpåverkade faktorer som viktupp- och nedgång, barnafödande kan påverka elasticiteten. Upp till 65 års ålder kan du förvänta dig att huden återhämtar sig bra. Över denna ålder finns en mindre risk att huden inte återhämtar sig på samma sätt och kan bli kvarstående "överskottshud". Detta går självfallet att korrigeras med behandlingar som tex Radiofrekvent strålning RF. Enligt internationellt sett kan kunder upp till åldern 80år få hjälp med efter-behandlingar och få ett godkänt resultat.

Hur går fettbehandlingen - Kavitation/RF till?

Behandlingen består av ultraljud, radiovågor (RF) och Ultraljus. Ultraljudet för att "spränga" fettceller, radiovågor för att öka cirkulationen och strama upp huden och ultraljus för att strama upp hud samt rensa tarmar och muskler från fett. Utrustningen använder kraftiga ultraljudssonder för att frigöra 40 Mhz kraftfullt ultraljud, som snabbt vibrerar fettcellerna och producerar oräkneliga vakuumluftfickor in och ut ur cellerna, vilket i hög grad påverkar fettcellerna och gör att cellmembranet producerar inre sprickor så att triglyceriderna löses upp till glycerin och fria fettsyror. Sedan använder den kraften hos radiofrekvensvågor med 0,5 Mhz för att öka blod- och lymfcirkulation, aktivera ämnesomsättningen och tar bort och mjukar upp celluliterna för att ge kroppen ett slankare och vackrare utseende. Ultraljudsvågorna är otroligt effektiva under huden, där de löser upp fettcellerna medan andra typer av celler - exempelvis hud och blodkärl - endast påverkas genom ökad cirkulation. Med andra ord, en smärtfri och helt ofarlig teknik.

 

Vad är det egentligen som händer i kroppen?

Det tar ca 1,5 min att få vakuumbubblan att bli så varm att den spränger fettcellens ytterhölje/membran. Då transporteras innehållet ut i vårt blod/lymfsystem för att förbrännas. Vår metabolism tar hand om större del av detta fett och en del av resterande kommer ut med vårt urin/avföring.

 

 

 

 

Du är under hela behandlingen vaken och kan följa med i behandlingens process,och behandlingen är i 3 steg ca 40 min

 

1 Kavitation Ultraljuds Fettsugnings behandling:
10 min med Kavitations munstycket för att släppa lossa på fettcellerna från vävnaderna

- Förbättra blodcirkulationen och lymfcirkulationen
- Förbättrar hudens struktur
- kroppskonturering
- Tömma fettcellerns innehåll
- Cellulitbehandling
- Bindväv åtstramning

 

2 Radiofrekvent Facial / kropp behandling
10 min med RF munstycket för att smälta fettcellerns innehåll till flytande vätska

- Reducerar rynkor / strama upp slapp hud
- Förbättrar lystern av huden
- Fettreducering
- Kropps ombyggnad
- Cellulit Behandling och hud delvis återuppbyggnad
- Öka Kollagen Nivå
- Åtstramning lös hud

 

3 Orienterad Fettsugning Laser Plattor "infrarött ljus"

20 min med Laser plattor för upplösning av fettet och för att stimulerar det behandlade området och tömma området på värme energi och fett.

- Stramar hud

- Reducerar celluliter

- Reducerar bristningar

- Rensar tarmen

- Rensar fett runt muskeln

Radiofrekvensbehandlingar är ideala för:

Förbättring av ansikts-kropps och halskontur
Uppstramning av slapp hy
Reduktion av rynkor
Ökad lyster i hud
Förbättring av kroppskonturer

Behandling av celluliter

Uppstramning av slapp hud på kroppen

För att öka blod- och lymfcirkulation, aktivera ämnesomsättningen och tar bort och mjukar upp celluliterna för att ge kroppen ett slankare och vackrare utseende.

 

 

Ultraljudsbehandlingar är ideala för:

Hur fungerar Ultraljud? Ultraljudet arbetar på två sätt. Dels öppnas cellmembranen så att immunförsvaret får lättare att arbeta. Dels ger ultraljudet duscheffekter-inflammationsämnen spolas bort och kapillärt, syrerikt blod tillförs i behandlingsstället. Högintensivt ultraljud ger även en termisk effekt som ökar blodkärlsbildningen i området. Den därav följande förbättrande blodcirkulationen kan nu lättare förse skadeområdet med immunförsvarets komponenter för snabbare läkning. För att få så bra effekt som möjligt används ofta ett pulserande ultraljud där pulsen anpassas efter vilken skada som behandlas. Ultraljud är också smärtstillande.

Många värkproblem har sin orsak i skador i mjukvävnad, ben eller brosk (artros). De kan också har sin orsak i svårläkta inflammationer, exempelvis i upprepat klämda nerver, nervrötter eller i muskelsenfästen.

Många seninflammationer vandrar dessutom över till slemsäckarna (bursitis). Ultraljud är den enda maskinella fysioterapi som fungerar vid nervrotsinflammationer eller andra svårläkta inflammationer, typ i muskelfästen, senplattor, slemsäckar.

Ultraljudssonden använder sig av ett kraftfullt ultraljud för att frigöra 40 Mhz ultraljud, som snabbt vibrerar fettcellerna och producerar oräkneliga vakuumluftfickor in och ut ur cellerna, vilket i hög grad påverkar fettcellerna och gör att cellmembranet producerar inre sprickor så att triglyceriderna löses upp till glycerin och fria fettsyror.

Ultraljudsvågorna är effektiva och löser upp fettcellerna, medan andra typer av celler - exempelvis hud och blodkärl - endast påverkas genom ökad cirkulation. Med andra ord, en smärtfri och helt ofarlig teknik.

 

 

 

 

Infrarött Laserljus är ideala för:

Det infraröda ljuset  värmer upp cellerna djupt ner i musklerna  vilket ökar syresättningen i cellerna. Detta i sin tur  leder till en ökad endorfinproduktion som  lindrar smärta  förknippat med stela muskler och  leder. IR stärker  även elasticiteten i bindvävnaden samt ökar lymf- och blodcirkulationen. När vi t.ex. behandlar kroppen med det infraröda ljuset  öppnas tilltäppta porer och grå  och glåmig hy får ny lyster.

Med IR menas ett långvågigt, pulserande, infrarött ljus som arbetar på djupet i huden. IR-ljuset värmer upp på cellnivå och sätter huvudsakligen igång kroppens egna naturliga läkningsprocesser.       

Stela muskler och leder
Grå och glåmig hy
Fettreducering

Vad kan du förvänta dig efter en behandling?
Alla människor är olika och svarar olika på olika behandlingar, förväntningarna efter en behandling är alltid stor för den som har behandlats, och konstigt vore det annars. Våra kunder minskar allt från 1cm - 5cm på en behandling, med andra ord det beror helt och hållet på hur din kropp är och hur väl kroppen svarar på behandling.

Vi alla människor föds med ett visst antal fettceller. Viktökning innebär en förstoring av dessa fettceller och viktminskning ger förminskning av dessa fettceller.

Bukfetma = Det farliga fettet

Underhudsfett = Lättare fettet

 

Genomsnittet och det normala att minska i omkrets på behandlat område brukar ligga i 3 kategorier.

 

0,5-1 cm Normalt

2-3 cm 3 av 5 "Solna Hälsokliniks Genomsnitt"

3-5 cm 2 av 5

Smärta efter fettbehandlingen ?

"Kavitation ger inga efterverkningar för dig"

"Du kan till och med gå tillbaks till arbetet efter behandlingen"


Finns det komplikationer med denna typ av fettbehandling?

Att komplikationer uppstår är ytterst ovanligt. Det som i yttersta fall kan uppstå är att huden inte är helt jämn, det vill säga en oregelbundenhet i huden. Om detta uppstår korrigeras det i efterhand, det kan bland annat korrigeras med RF behandlingar. Risken för en infektion efter en fettbehandling är obefintlig då det är en icke kirurgisk behandling.Under hela behandlingen är du vid vaket tillstånd och känner inte av behandlingen förutom en skön och varm massage känsla.

 

* FETTREDUCERING UTAN KIRURGI *

Cellulit och fettreducering med ultraljud/radiovågor/chockvågor utförs med en sk RF & Kavitationsmaskin.

Den patenterade tekniken i Kavitationsmaskinen använder sig dels av radiovågor, ultraljud/kavitation och chockvågor för att nå ett optimalt resultat. Den kraftfulla synergin har möjlighet att penetrera långt ned i huden och

påverkar såväl de djupare delarna av dermis som det subkuta fettlagret.

Detta resulterar i både hudåtstramning och fettreducering.

Behandling med kavitation lämpar sig särskilt vid större fettdepåer och

celluliter av grad 3 och 4:a. Radiovågor behandlar celluliter av grad 1

och 2 samt mindre fettdepåer. För att uppnå huduppstramning på området

används alltid radiovågor, även efter behandling med kavitation. Förutom

kroppen kan ansiktet också behandlas med radiovågor för att minska

rynkor, ojämnheter samt strama upp huden. Dessutom kan aknerelaterad

hud förbättras avsevärt med behandling. Radiovågorna påverkar talgkörtlarna

att krympa och följden blir en minskad talgproduktion.

 

"Behandling med Kavitation är icke-inovativ och orsakar därför inga skador på varken hud, blodkärl eller inre organ"

Fördelar med att göra en Kavitations reducering istället för en traditionell fettsugnings operation

 

 • Inga sprutor
 • Ingen sjukskrivning
 • Ingen kirurgi
 • Ingen bedövning
 • Enkel
 • ca 40 min
 • Säker
 • Ingen återhämtningstid
 • Inga biefekter
 • Effektiv
 • Behaglig
 • Smärtfri

Efter behandling

Efter en fettreduceringsbehandling kan behandlingsområdet kännas lite löst, så fort överflödsfettet transporteras bort ifrån kroppen så försvinner detta.

 

För att underlätta för kroppen att göra sig av med det smälta fettet rekommenderas 10 min på Vibro-Plate

 

Hur fungerar Vibro-Plate!

 

Tidseffektiv styrketräning
När du tränar Vibro-Plate aktiveras nästan 100% av muskelfibrerna i hela muskelgruppen. Maximal muskelstyrka och uthållighet ökar avsevärt.

Effektiv fettförbränning
Vibro-Plate ökar din ämnesomsättning. Detta leder till ökad fettförbränning och minskning av underhudsfett. Specifika övningar kan riktas mot utvalda problemområden som t ex stuss och lår.

Ökad blodcirkulation
Under Vibro-Plate träning arbetar musklerna som en pump som förser även de minsta blodkärlen med blod upp till 50 ggr per sek. Detta garanterar att cellerna aktivt förses med bränsle. Resultatet är att kroppen kan forsla ut slaggprodukter mycket snabbare vilket förbättrar regenerationen av cellerna.

Ökad bentäthet
Vetenskapliga studier visar att Vibro-Plate stimulerar tillväxten i benvävnaden. I kombination med starkare muskler samt förbättrad reaktionsförmåga och balans, bidrar detta till att bekämpa benskörhet (osteoporos) och minska risken för benbrott, särkilt för äldre människor.

Smärtlindring
Den ökade cirkulationen, nervernas stimulans samt ökning av kroppens smärthormon endorfin, ger dig smärtlindring. Då leder och ligament inte belastas kan personer med bl. a fibromyalgi och ledbesvär med stor fördel träna Vibro-Plate utan att få ont.

Slätare och fastare hy
Vibro-Plate träning ökar lymfdränaget, bryter ner fettceller och ökar rörligheten i vävnadslagren. Celluiter reduceras och bindväven förstärks vilket ger hyn en vackrare ton. Med Vibro-Plate kan du göra särkilda kosmetiska program för skönhetsbehandling.

Ökat välbefinnande

Träning på Vibro-Plate minskar stress. Stresshormonet kortisol reduceras samtidigt som glädjehormonet serotonin ökar. Även hormon som stimulerar tankeprocesser i hjärnan ökar. Du blir helt enkelt nöjdare och gladare.

Förbättrad hälsa
När vävnaderna blir stakare av träning kräver det mer av kroppens olika leveranssystem inkl. hjärtat. Detta leder till ökad effektivitet av alla dessa system. Med Vibro-Plate upplever du inte bara att du mår bättre, du blir det faktiskt också och kan därmed hålla kroppen vital längre.