RF Wrinkle Removal Ansikte

RF Wrinkle Removal Ansikte & Hals "Ansiktsbehandling" - Ansiktsrynk eliminering, åtstramning och lyftning.

Hudproblem som missfärgad, uttorkad, rynkig hud eller acne kan behandlas effektiv med vår RF-behandling.
Behandlingen fungerar genom att radiofrekvensen stimulerar och ökar cirkulationen i kappilärerna samt ökad produktion av kollagen. Detta leder i sin tur till elastisk och levande hud som ser ung ut och håller sig vacker längre.
Redan efter första behandling syns tydliga resultat.
Behandlingen är 100 % säker för kroppen.

Varje behandlingstillfälle tar från 15 minuter. Antal tillfällen beror på storlek på behandlingsområdet.

Radiofrekvens (RF) är en designad teknologi för skönhetsbehandlingar som reducerar rynkor och ger en uppstramning av huden i ansikte, på hals och dekolletage.

 

 

Radiofrekvensteknologi (RF) och är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer.

 

Beprövat, RF har använts inom kirurgin i 70 år. Sedan ett antal år tillbaka är den speciellt utnyttjad för skönhetsbehandlingar som skapar dramatiska förändringar utan kirurgiska ingrepp eller läkningstid. Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga ärr och ingen konvalescens förutom en del kan få en rodnad på behandlingsstället och det brukar ge med sig efter några timmar och en del kan känna en varm och stickande känsla under behandlingen.

Tekniken rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider.

 

Hur fungerar det? Systemet använder en sofistikerad behandlingselektrod som levererar en kontrollerad mängd RF-energi som upphettar den djupa delen av huden (bindväven och underliggande fettvävnad samt bindvävssepta). Den ökade temperaturen medför omedelbar uppstramning av hudens kollagen. Under de påföljande 2-6 månaderna bildas det nya och remodulerade kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyftning av huden, reducering av rynkor, förnyelse av ansiktskonturer, bättre lyster, utstrålning och yngre utseende.

 

Vad är kollagen? Kollagen är ett fiberprotein som utgör en tredjedel av allt protein i kroppen. Kollagen finns framför allt i bindväv (utgör 70 % av bindvävens torrvikt) som ben, hud, senor och blodkärlsväggar. Vanligt kollagen bildar fiberstrukturer som ger struktur, stadga och är mycket motståndskraftiga mot slitande krafter. Tillsammans med elastin (elastiska trådar utgör 2 % av bindvävens torrvikt) svarar detta för hudens elasticitet, fasthet och fuktbalans. När huden sträcks motverkar kollagenfibrerna översträckning och deras huvudsakliga uppgift är att återföra huden till sitt ursprungsläge efter sträckning.

 

Radiofrekvensbehandlingar är ideala för:

• Förbättring av ansikts- och halskontur

• Uppstramning av slapp hy

• Reduktion av rynkor

• Ökad lyster i hud

 

 

När ska du inte behandla?

Vid någon av följande kontraindikationer kan du inte göra denna behandling:

Hjärtsjukdomar

Blödarsjuka

Pacemaker

Metaller i kroppen( nära behandlingsområdet)

Gravid

Infektion

Epilepsi

Diabetes

Blodtrycksförändringar

Botox

Restylane

 

Vid ovannämnda sjukdomar, rådgör först med din läkare och be om ett intyg.

Utför EJ en ansiktspeeling dagen före/efter behandling.

För män gäller rakat ansikte.

En del kan känna en varm och stickande känsla i ansiktet under behandlingen.

En del kan få en rodnad på behandlingstillfället, som brukar ge med sig efter några timmar-

Var lite xtra noga med att INTE vistas i direkt solljus dom närmsta dagarna efter behandling.