Behandlingar

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

 

Vår egna speciellt framtagna behandling där vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hud. Ett bra val för dig som vill lära dig mer om din hud och samtidigt få hjälp med val av produkter och hudvårdsrutiner.

Våra utbildade hudterapeuter kommer att ta hand om din hud på bästa sätt.

Om det är en ordentlig rengöring av huden du önskar så rekommenderar vi dig att välja åtminstone 60 minuter för att allt ska hinnas med och bli ordentligt gjort.

 

 

 

 

 

Fettreducering

Fettsugning-Fettreducering med laser, Ultraljud och Radiofrekvens det är den nya teknologin för att få kontroll på ditt kroppsfett på ett enkelt och säkert sätt och denna teknik är här för att stanna. Denna teknik är lika effektiv som kirurgisk fettsugning. Framförallt så utsätter du inte din kropp för fara genom att du slipper kirurgiska ingrepp, narkos, lokalbedövning,

blåmärken och smärta som du kan få men av för resten av ditt liv och ingen konvalescens efter behandlingen.

 

Efter behandling

Efter en fettreduceringsbehandling kan behandlingsområdet kännas lite löst och slappt, så fort överflödsfettet transporteras bort ifrån kroppen så försvinner detta.

 

För att underlätta för kroppen att göra sig av med det smälta fettet rekommenderas 10 min på Vibro-Plate 

 RF Wrinkle Removal Ansikte

 

RF Wrinkle removal ansikte & Hals Ansiktsbehandling är det enkla och mest säkra sätt att eliminera, åtstrama och lyfta ansiktet utan kirurgiska ingrepp samt om du har hudproblem som missfärgad, uttorkad, rynkig hud eller acne kan behandlas effektiv med vår RF-behandling.
Behandlingen fungerar genom att radiofrekvens stimulerar cirkulation i kappilärerna samt ökad produktion av kollagen. Detta leder i sin tur till elastisk och levande hud som ser ung ut och håller sig vacker längre.
Redan efter första behandling syns tydliga resultat.
Behandlingen är 100% säker för kroppen.

 

Radiofrekvensbehandlingar är ideala för:

• Förbättring av ansikts- och halskontur

• Uppstramning av slapp hy

• Reduktion av rynkor

• Ökad lyster i hud